Win tickets voor de Bootcamp Obstacle Night Run

Wil jij tickets winnen voor de Bootcamp Obstacle Night Run? Laat dan hieronder weten met wie je mee wilt doen of tag hem of haar op Facebook in dit bericht.

De Bootcamp Obstacle Night Run

Speciale Run ter gelegenheid van ons vijfjarige lustrum. Let op: slechts 5 maal 50 kaarten beschikbaar!
Hoofdlamp op. Al snel valt de duisternis over het Geestmerambacht. Alleen het parcours is verlicht. Elk zintuig staat op scherp. Een unieke beleving. Durf jij het aan? Daag je vrienden uit! De eerste start is om 21.30 uur. Een hoofdlamp is verplicht.
Op zaterdag 8 en zondag 9 september vindt alweer de vijfde editie plaats. De Bootcamp Obstacle Run is een uitdagend total off-road parcours met 40 spectaculaire obstakels. Deelnemers prijzen de beleving, die wordt gevormd door de unieke zelf ontworpen obstakels, de fantastische sfeer en het prachtige gebied, Geestmerambacht in Langedijk. Dankzij de vier soorten Runs (Major / Night / Family / Teens), verschillende afstanden en keuze in moeilijkheid kan iedereen meedoen! Sport én plezier staan voorop. Het deelnemersveld bestaat dan ook uit kinderen en veteranen, vriendengroepen en gezinnen, atleten en overduidelijk notoire Netflixers. Dus kom uit je comfortzone. Daag elkaar uit, overstijg jezelf en have FUN!
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

5 reacties

  1. Altijd in samen met Astrid van der Maten en Sabine Janssen voor iets nieuws! Rennen is onze passie, onze uitlaatklep en om dat te combineren met fun, donkerte en een groep mensen maakt het uiteindelijk een ultieme ervaring.

Leave A Reply

X
X