Obstakels.com zoekt reviewers

Regelmatig hebben we een startbewijs over voor een obstacle run of een nieuw product om te testen. Helaas komen we zelf niet overal meer aan toe. Daarom zoeken we wat extra reviewers die in ruil voor een startbewijs of spullen (ja, je mag ze houden) een testverslag willen schrijven.

breakout run

Reviewers gezocht

Voor zowel de raceverslagen als de productreviews zoeken we nog mensen. Iets voor jou? Stuur ons dan even een mailtje op info@obstakels.com. Het liefst natuurlijk met een linkje naar een verslag wat je eerder hebt geschreven.

Mudgear sokken

Om te beginnen hebben we namens Dutch Mud Men een aantal Mudgear sokken om te reviewen.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. geachte Obstakels. com ik zou het gaaf vinden om de kousen (sokken) te testen op 07 april tijdens iron viking in Nijmegen
    oorah ik hoor het wel

Leave A Reply

X
X