Thibault en Corien winnen OCR Series race 4

Dit weekend was de eerste Strong Viking van het jaar in Duitsland. Dat betekende ook de eerste race in 2018 van de OCR Series. De officiële uitslag laat nog heel even op zich wachten, maar dit is de top 3. De complete uitslag van OCR Series Race 4 volgt later.

breakout run

Winnaars OCR Series Race 4 mannen

  1. Thibault Debusschere (BE)
  2. Grzegorz Schzeczla (PL)
  3. Tomas Tvrdik (CZ)

Winnaars OCR Series Race 4 vrouwen

  1. Corien Jansen (NL)
  2. Lisan de Vries (NL)
  3. Petra Vesela (CZ)

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Weekoverzicht week 11; winactie, extreme evenementen en nieuw

Leave A Reply

X
X