Obstacle run in een kilt lopen

Soms zie je ze bij een obstacle run wel eens voorbij komen, mannen in een kilt. Sinds vorig jaar is er run die helemaal past bij het lopen in een kilt. Dit jaar gaan ze nog een stapje verder.

Obstacle World Highland Edition

De Obstacle World Highland Edition op 16 & 17 Juni in Tilburg staat bekend als meer dan een Obstacle Run en natuurlijk helemaal in het Schotse thema. In 2017 zijn ze verkozen tot derde beste run betreft het thema. Net als afgelopen jaar zal beide dagen wederom het NK Highland Games plaatsvinden in de Game Arena en zal ook het Obstacle parcours over hun terrein lopen.

Huur of koop een Kilt

Nieuw dit jaar is dat wij ze mogelijkheid bieden om met kilt over het parcours helemaal uit je dak te gaan. Samen met hun partner kiltverhuur.nl kunnen wij ze mogelijk maken.
  • Rent-a-KILT: Voor 20,- kan je een Kilt huren bij de KILT tent op de Game Arena en deze na de finish gelijk weer inleveren.
  • Buy-a-KILT: Voor deelnemers is er een scherpe aanbieding en voor maar €49,- kunnen jullie een kilt op  maat  bestellen en kopen in verschillende Tartans. Wees er snel bij, zodat je deze op tijd binnen hebt voor de run op 16 & 17 Juni
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X