Terugblik weekend 10: Foto’s, uitslagen en reviews

Afgelopen weekend is het seizoen eindelijk weer van start gegaan. Hieronder hebben we per event de foto’s, reviews en uitslagen verzameld van alle events in weekend 10. Mis je iets? Laat het ons weten via info@obstakels.com.

Overzicht weekend 10

Vooruitblik komend weekend

Komend weekend is het nog rustig in Nederland en België. In Italië kun je meedoen aan Inferno Snow. Het weekend daarna is het wel raak in Nederland met de Spartainfit Obstacle Run en de Sweepaway Run. Een weekend later kun je voor het goede doel meedoen aan de Marines in Action Obstacle Run. Voor een compleet overzicht kun je onze volledige kalender bekijken.

Startbewijs of spullen nodig

Het kan zijn dat je obstacle run uitverkocht is. Via deze speciale Facebook groep zijn er voor veel evenementen nog tickets verkrijgbaar. Heb je nog laatste items voor je run nodig? Bekijk dan DutchMudMen.com en heb je spullen morgen in huis.

De foto komt van Mudshots.eu

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X