Battle of the Clans teamchallenge tijdens Highland Edition

Tijdens de Highland Edition-Obstacle Run in Tilburg wordt dit jaar een nieuw onderdeel geïntroduceerd; Battle of the Clans.

Wat is Battle of the Clans

Op 16 juni kunnen ’s middags teams van 5 deelnemers samen strijden om de titel “Beste Clan of the 2018 Gathering.” Gedurende een strijd bestaande uit 3 onderdelen zullen we gaan zien welk team elkaar het beste helpt en samenwerkt en strijd voor de eer van de Clan.

Wat is er te doen

Zijn jullie op zoek naar een leuke teamactiviteit voor teambuilding, vrijgezellenfeest of gewoon voor een gezellige middag met je vereniging, collega’s of vriendengroep? Tijdens een leuke middag gaan jullie in 3 uur strijden om te bepalen welke Clan het sterkst is en het beste samenwerkt tijdens de Gathering.

Programma met drie onderdelen

De Battle bestaat uit drie onderdelen van ieder 45 minuten.

  • 3 km Team Obstacle Sprint: Als team moet je gezamenlijk over de finish komen. Het team dat als eerste finished krijgt de meeste punten en het laatste team de minste. Dit kun je enkel winnen door samen te werken.
  • Team Challenge: Jullie krijgen onder aanmoediging van een Drill Instructor verschillende opdrachten. Gaan jullie de uitdaging aan en weten jullie het beste de challenges uit te voeren? Met onderdelen als ‘Drop IT’, AMRAP Battle en Cary Challenge.
  • Clash of the Clans: Alsof het nog niet genoeg is gaan de Clans nu echt tegen elkaar strijden. Per onderdeel kunnen weer punten worden verdiend.

Tussendoor kunnen jullie even bijkomen, omkleden en wat eten of drinken. In totaal kunnen er 20 teams deelnemen. De registratie is geopend, Dus wees er snel bij. Meer info hier.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X