Win tickets voor de Bootcamp Obstacle Family Run

 Wil jij tickets winnen voor de Bootcamp Obstacle Family Run? Laat dan hieronder weten met wie je mee wilt doen of tag hem of haar op Facebook in dit bericht.

De Bootcamp Obstacle Family Run

Samen met je kind(eren) een échte Bootcamp Obstacle Run voltooien. Hoe ont-zet-tend gaaf is dat! Voor je kinderen, maar zeker ook voor jezelf.
Laat je verrassen door hun enthousiasme, door wat ze kunnen en door de trotse gezichten (met het modder achter de oren) bij het passeren van de finish. Onbetaalbaar.

Op zaterdag 8 en zondag 9 september vindt alweer de vijfde editie plaats. De Bootcamp Obstacle Run is een uitdagend total off-road parcours met 40 spectaculaire obstakels. Deelnemers prijzen de beleving, die wordt gevormd door de unieke zelf ontworpen obstakels, de fantastische sfeer en het prachtige gebied, Geestmerambacht in Langedijk. Dankzij de vier soorten Runs (Major / Night / Family / Teens), verschillende afstanden en keuze in moeilijkheid kan iedereen meedoen! Sport én plezier staan voorop. Het deelnemersveld bestaat dan ook uit kinderen en veteranen, vriendengroepen en gezinnen, atleten en overduidelijk notoire Netflixers. Dus kom uit je comfortzone. Daag elkaar uit, overstijg jezelf en have FUN!

breakout run

Meer info: Bootcamp Obstacle Family Run

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

3 reacties

  1. Bianca Horn on

    Wij kruipen met liefde door de modder! En hoe leuk is dat om samen te doen met de kinderen! Wij zouden zo graag met z’n 4en die uitdaging aangaan! #WeLoveMud

  2. Hoe leuk zou dit zijn om samen met mijn gezin dit te doen … wij zijn en sportieve gezin van 6 personen #welovemud

Leave A Reply

X
X