Vernieuwde Mud and Water Challenge dit jaar drie dagen

Al sinds 2014 kennen we de Mud and Water Challenge. Nu ze het vijfde jaar ingaan is het tijd voor een vernieuwde mud and water challenge. Dit jaar kun je drie dagen meedoen en zijn er drie verschillende thema’s op de dagen; een dag voor bedrijven, een dag voor individuele lopers en een dag voor clubs- en verenigingen.

Vernieuwde mud and water challenge

Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 vindt de Mud & Water Challenge plaats in recreatiegebied Eiland van Maurik 19 in Gelderland (EVM19).

De Challenge, door deelnemers bestempeld als één van de leukste obstacle runs van Nederland, biedt in 2018 verschillende unieke uitdagingen. Dit jaar op maar liefst drie opeenvolgende dagen.

Op vrijdag 13 juli vindt de BUSINESS FRIDAY plaats. Dit is de strijd tussen teams van bedrijven en business- & netwerkclubs om de Business Trophy! Dit evenement start de tweede helft van de middag en is compleet met hospitality pakket.

Zaterdag 14 juli is SUPER SATURDAY, de Mud & Water Challenge voor iedereen! Dit is het reguliere evenement, compleet met competitiewave, MUDDY Kids Run en een wave voor deelnemers van 60+: Legends.

Op 15 juli is het CLUB SUNDAY. Op deze dag strijden teams van sportclubs en -verenigingen tegen elkaar om de Club Trophy. De startwaves worden zo veel mogelijk ingedeeld op sportdiscipline en club.

De Mud & Water Challenge heeft onder meer het langste waterobstakel van Nederland, met een lengte van maar liefst 200 meter. De deelnemers kunnen 6 of 12 km afleggen. Voor kinderen en senioren is er een parcours van 4 km.

Als een echte marinier bedwingen de deelnemers de obstakels terwijl de supporters over vrijwel het gehele parcours kunnen meekijken vanuit de fan zones. Hiermee is de Mud & Water Challenge een zeer populair evenement bij families, vriendengroepen, bedrijven en verenigingen.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X