Win tickets voor de Obstacle Run Heerhugowaard

Wil jij op zaterdag 2 juni meedoen aan de Obstacle Run Heerhugowaard en heb je nog geen tickets? Via ons maak je kans op twee startbewijzen voor de 8 kilometer. Laat hieronder of in het Facebook-bericht weten met wie jij deze run zou willen lopen.

Harbourrun

Obstacle Run Heerhugowaard

Op zaterdag 2 juni vindt de 2e editie van de Obstacle Run Heerhugowaard plaats in het Park en Strand van Luna in Heerhugowaard. Er zijn twee afstanden om aan deel te nemen; de BASIC-FIT telt 8 kilometer en 20 uitdagende obstakels. De REAL-FIT telt 15 kilometer en meer dan 40 uitdagende obstakels. Elke afstand biedt een uitdagend en uniek parcours met diverse elementen zoals zand, vuur, steen en hout voor zowel beginners als gevorderden. Dit jaar zijn er ook meer obstakels met modder en obstakels in het water. Je loopt dus niet twee keer dezelfde ronde. De 8 en 15 kilometer run zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.

Video 2017

Hieronder een impressie van de editie vorig jaar.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Hoi, ik zou super graag mee willen doen met Shannon , ze is steeds fanatieker aan het worden met crossfitten en bootcampen

Leave A Reply

X
X