Strongmanrun Rotterdam gaat niet door

Let op als je mee zou gaan doen aan de Strongmanrun, Strongsisterun of Strongfamilyrun in Rotterdam. Deze gaan vanwege een brand niet door. Meer info hieronder.

Bericht Strongmanrun

Tot onze spijt hebben we moeten besluiten dat de Fisherman’s Friend StrongmanRun Rotterdam, de FamilyRun en de StrongSisterRun Rotterdam van 10 t/m 13 mei niet door gaan. Als gevolg van een grote brand kan de kwaliteit van de obstakelrun en de veiligheid voor de deelnemers niet gegarandeerd worden. Alle wedstrijden zijn geannuleerd. Deelnemers krijgen hun inschrijfgeld terug of kunnen het ticket omzetten voor deelname aan de runs in Hellendoorn op 1 en 2 september 2018.

Harbourrun

Oorzaak

Voor het organiseren van de wedstrijden in Rotterdam wordt samen gewerkt met Outdoor Valley. Outdoor Valley faciliteert de runs met haar locatie en accommodaties en is verantwoordelijk voor de totale organisatie van de events. Het sfeervolle en uitstekend geoutilleerde buitensport centrum zou dat dit jaar voor de derde keer doen.  Op vrijdag 20 april heeft er een grote brand gewoed bij Outdoor Valley. Met die brand werd het hart van de organisatie geraakt; wat grote impact heeft op álle geledingen binnen het bedrijf. Er is geprobeerd de werkzaamheden voor de runs te herstellen en op te pakken. Maar de schade is té groot, waardoor de kwaliteit van de runs en de veiligheid van de deelnemers niet gegarandeerd kan worden. Daarom is besloten de Fisherman’s Friend StrongmanRun, de StrongSisterRun en de Familyrun 2018 in Rotterdam te annuleren.

We rekenen op begrip voor deze keuzes. Alle deelnemers worden persoonlijk geïnformeerd. Zij krijgen het volledige inschrijfgeld terug of kunnen hun ticket kosteloos omzetten naar een startbewijs voor deelname aan één van de runs in Hellendoorn in het weekend van 1 en 2 september.

Bedankt
Wij betreuren het zeer dat wij deze beslissing hebben moeten nemen. We willen iedereen die tijd en moeite heeft gestoken in onze runs bedanken voor de betrokkenheid en inzet. Ook alle deelnemers willen we bedanken voor de getoonde belangstelling.

Vragen
Er is een korte lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. (zie FAQs)

Staat jouw vraag er niet tussen?  Mail naar: rotterdam@strongmanrun.nl

Met sportieve groet,

Team Fisherman’s Friend StrongmanRun Rotterdam

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X