Strong Viking lanceert Acadamy en Lab

Aan het einde van het jaar komt Strong Viking met een eigen Strong Viking Lab in hun nieuwe hoofdkantoor. Daarnaast komen ze ook met een eigen trainingsprogramma. Hieronder meer informatie.

Strong Viking Lab en Academy

In september opent Strong Viking het nieuwe Head Quarters en Strong Viking Lab in Cuijk. Het Strong Viking lab wordt een uniek trainingsparcours waar je gericht kunt trainen voor een Strong Viking obstacle run. Tevens wordt er 4 november gestart met de Strong Viking Academy, de Academy leidt trainers op die bevoegd zijn om Strong Viking trainingen te mogen geven.

Strong Viking Academy

Sinds de oprichting in 2013 is Strong Viking gegroeid tot de grootste obstacle run organisator in Europa.  Oprichter van Strong Viking, Jan Reijs, merkt dat veel deelnemers en bedrijven aan de Strong Viking evenementen zoekende zijn naar een ideale voorbereiding op onze obstacle runs: ‘De Strong Viking obstacle run’s hebben tussen de 30 en 50 obstakels.  Om deze te kunnen voltooien moet je gericht trainen. In samenwerking met Lars van Maassen (Strong Viking/OCR loper en eigenaar The Kettlebell Club) en Chris Snaphaan (Strong Viking/OCR loper) ontwikkelen wij een speciale Strong Viking Training, waarmee iedere deelnemer zich gericht kan voorbereiden op een obstacle run. Hiermee train je bewust en actief voor een specifiek doel. Zaterdag 19 mei wordt er een pilot gestart met The Kettlebell Club in Nijmegen, waarin deelnemers zich met een 5 weekse gratis training kunnen voorbereiden op de Strong Viking Water Edition in Nijmegen (23/34 juni).

Op zaterdag 3 november zal de Strong Viking Academy officieel van start gaan. In het Strong Viking Lab worden de eerste trainers opgeleid tot Strong Viking trainer. Na het afleggen van een examen krijgen zij een licentie om Strong Viking training te mogen geven. Rond deze periode lanceert Strong Viking ook een marketingcampagne, waar aangesloten trainingsclubs met een gecertificeerde trainer, onder de aandacht worden gebracht onder de bijna 300.000 Nederlandse Strong Viking fans.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X