Win tickets voor Spartan Race Maastricht

Wil jij samen met een vriend of vriendin meedoen aan de Spartan Race Maastricht? Laat dan hieronder of in ons Facebook bericht achter met wie jij deze obstacle run wilt lopen.

breakout run

Spartan Race Maastricht

Ervaar een Spartaanse race in een unieke setting: het festivalterrein bevindt zich aan de Maaspromoenade in het centrum van de stad! De renbaan volgt de Maaspromenade, het Stadspark naar Sint Pieter met zijn schilderachtige terrein en hoogteverschil – en met een hoogtepunt in de steengroeve van Sint Pieter! – Spartan Race

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

33 reacties

 1. Sien Goossens on

  Graag met Tino Weyers! We maken zijn mama (die nog een lange tijd in het ziekenhuis zal moeten verblijven) trots door zoveel mogelijk obstacle runs te doen!

 2. Daniel van Dijk on

  Spartanen in eigen stad! Zou dolgraag met mijn partner Maria Barbu deze uitdaging aan gaan. Ga dit jaar voor het eerst een obstacle run lopen (Caveman) en wat is er mooier om vervolgens in eigen stad echte Spartans te worden!

 3. samen met mijn steun en toeverlaat Michelle van Doeselaar, die ondanks mijn blessure jaar toch steeds mij aanspoort om samen een ocr te ondernemen. en wat is nou mooier om dat jaar af te sluiten met onze allereerste spartan race!

 4. Ik.zou graag met Tim Pottiez willen lopen, ik hoop dat hij tegen die tijd gelegenheid heeft om dit te kunnen doen.

 5. Lars Joosten on

  Met mijn Spartaanse broer Bob Joosten. Hij heeft in het buitenland al vaker aan de spartan run meegedaan. Lijkt me tof als ik een keer mee kan doen in zijn eigen stad.

 6. Bianca Scherpenisse on

  Ik wil graag deze race lopen met mijn Crossfitvriendinnetjes Samara Ernst, Karin Beerman, Cristina Obispo, Raquel Witte-Sendar en Esther Chrispijn. We dagen elkaar uit, zijn er voor elkaar en helpen elkaar! Teambuilding! Na Strong viking hebben we de smaak te pakken.

 7. Sabrina Coone on

  met mijn allerliefste ventje! Elkaar gevonden vorig jaar door obstakel runs en nu een ijzersterk team! begonnen met Spartacus series, Strong Viking, onlangs Rat Race te Engeland en de volgende run op ons lijstje is een Spartan Race! eentje om ons seizoen compleet te maken

 8. Susan Schwartz on

  Met mijn vaste obstaclerun maatjes Aad en Kim! Door blessures en ander leed al een tijdje niet meer samen kunnen lopen maar nu eindelijk gaat het weer goed! En hoe tof zou het zijn om dan samen de spartanrace te mogen lopen💪🏻

  • Susan Schwarts…!! Ik zou deze graag met jou doen! 😘 eindelijk weer leuke runs doen samen!

 9. Samen met Monique Kooijman natuurlijk, ook al hebben wij niet een standaard lengte (1.57 m) en een kracht van “beer”. Samen kunnen wij elk obstacle overwinnen en doen wij het gewoon💪🏼🙌🏼

 10. Met m’n obstacle maatje Matthias natuurlijk! Het wordt hoog tijd dat wij ook Spartanen worden!!

 11. Op 30 mei hoop ik als verjaardagscadeau deze tickets te winnen, zodat ik deze run samen met mijn lieve vrouw kan lopen.

 12. Met Ruward! Afgelopen week Vikings geworden, hoog tijd om meteen te upgraden naar Spartan!

 13. Als er iemand anders is die ik het gun…. mn zus Iris Hahn Meuldijk! Zei is aan het terug komen nadat ze geveld was door de ziekte van lime! En gek op obstakel running!

 14. Ik zou deze heel graag willen doen met een van mijn sportmaatjes:
  Claudia,Diana,Daniëlle,Jasmin, . We hebben al diverse runs gedaan maar deze staat nog op onze verlanglijst

 15. Ik zou de Spartan run samen met mijn Kilt-buddy Ramon willen lopen! DMM shirt aan, kilt aan en vlammen in Maastricht!

 16. Bram Franken on

  Samen met me maatje Tim Ovington, hij is bijna een jaar op reis geweest en heb dus een jaar lang niet met hem kunnen meedoen aan toffe obstacle runs. Hopelijk wel de 30e in Maastricht

 17. .. met Manon, mijn lieve vriendin die altijd trouw mij supportert op elke wedstrijd maar zelf door haar andere sportdingen het zich niet kan veroorloven om samen ook (nog) mee te obstaclerunnen, we willen supergraag een samen naar Spartan!

 18. John de haan on

  Wil deze graag lopen samen met Jacco middelveldt!! Mooie manier om spartan kennis te laten maken met dutch Adaptives

 19. Met mijn vriend, maatje en liefste! Sebastiaan van Nieuwenhuizen. Hij inspireert zo veel mensen om te laten zien dat je alles kunt bereiken ondanks de obstakels die je tegenkomt. Een spartan hebben wij beiden nog niet gedaan dus dit zou super zijn!

Leave A Reply

X
X