Win twee tickets voor de Mud and Water Challenge

En nog een mooie winactie. De Mud and Water Challenge is niet meer weg te denken uit het wereldje van de Obstacle Runs. Al jaren kun je op het prachtige Eiland van Maurik terecht voor een mooie obstacle run.

Win tickets

Wil jij gratis samen met iemand anders meedoen? Dan maak je via Obstakels.com nu kans op twee tickets. Laat hieronder of in ons facebook-bericht weten met wie jij mee wilt doen.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

18 reacties

 1. Ward van Teijlingen on

  Deze hebben we nog niet mogen doen Matthias!! Zou leuk zijn als we deze ervaring ook mogen beleven!

 2. Helaas nog geen run kunnen doen wegens een gebroken enkel dus zou graag kans maken op deze tickets om deze run als eerste run na maanden ellende.

 3. in 2014 heb ik deze gedaan, en daarna eigenlijk nooit meer, waarom weet ik niet, vond het toen wel erg leuk!
  daarom nu maar als stok achter de deur zou ik deze wel willen winnen

 4. Riwa Delissen on

  Om nog een keer samen met mijn man een obstakel run te lopen. We hebben al jaren niet meer samen gelopen. Na het EK waar we beide aan deelnemen zou dit dan ook echt super zijn om samen aan mee te doen. Quality time zullen we maar zeggen!!!

 5. Jaaa heerlijk…samen met Shiva Zanoli door de modder rennen en over dingen heen klimmen en klauteren

 6. Kim Ariens on

  Ik zou zo graaag samen met mijn vriend meedoen! Ik ga altijd mee om hem te supporten en voor de verzorging (gelletjes voeren!) maar ik heb nooit zelf meegedaan. Ik train er wel voor maar ik durfde me nooit echt in te schrijven.. Die eerste keer.. Eng! Maar toch ontzettend gaaf! Kun je zeker trots op zijn wanneer je finisht 🙂

 7. Met Nicole Dijkstra lekker zwemmen en over t eiland rennen en wellicht een schuimbad zoals vorig jaar 👍

 8. Ik heb samen met mijn maatje Ferrero deze heerlijke run al 2 keer gedaan. Op naar de volgende #strong#run#helemaal los gaan.

 9. David Sieben on

  Leuk! Ik wil een maat van me weer aan het obstacle racen krijgen, maar hij zegt steeds af. Als ik nu een ticket voor hem win, dan doet hij weer mee! Dit lijkt me een leuke race, voor mij een nieuwe run, dus voor ons beiden een uitdaging! David en Jurriaan….

 10. Ja supervet om dit met mijn broertje te doen. Hij is dit weekend getrouwd, dus een perfect kado 🙂

Leave A Reply

X
X