Nieuwe thema StrongSisterRun: We’ve got the power

Bij de StrongSisterRun gaat het niet om de eerste plek maar ligt de focus op een super leuke dag waarbij je samen met je vriendinnen obstakels gaat overwinnen. Het thema voor dit jaar van de StrongSisterRun Hellendoorn is dan ook niet voor niets; WE’VE GOT THE POWER.

De mannen mogen alleen mee om aan te moedigen want 1 september staan jullie in de spotlights. Met lekker eten, drinken en als climax een fantastische run met een nieuw parcours, uitdagende hindernissen en hééééééééél veel modder en schuim. De StrongSisterRun is een aanrader voor alle vrouwen van Nederland, of je nu geregeld meedoet aan een obstaclerun of al jaren niet meer in de touwen bent geklommen. Deze run zorgt voor fun, nieuwe vrienden en een bak vol zelfvertrouwen.

Nieuw in 2018

Dit jaar kun je in Hellendoorn kiezen uit twee afstanden; een parcours van 5 KM of 10 KM. Welke je ook kiest, beide parcours gaan dwars door bossen, weilanden en over de fikse heuvels van de Hellendoornse Berg. Reken er maar op dat je meerdere keren nat gaan worden en je na de onvermijdelijke modderpoelen en schuimbaden van top tot teen onder de modder zit.

IT’S MORE THAN A RUN, IT’S A GIRLS DAY OUT.

Meer informatie over de StrongSisterRun is te vinden op deze pagina.

STRONGSISTERRUN 5KM 1 september 2018 14.00 uur

STRONGSISTERRUN 10KM 1 september 2018 12.00 uur

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X