Toughest komt met nieuw concept: OCR Orienteering

Het Zweedse Toughest komt met een nieuw concept. Helaas niet in Nederland, want ze lijken hier helemaal niet meer terug te komen. Bij het nieuwe Toughest OCR Orienteering moet je zelf op zoek gaan naar de obstakels.

Harbourrun

Toughest OCR Orienteering

Het idee is dat je in teams van twee start met een map en een kompas. Je zult zelf een aantal hindernissen moeten gaan vinden en dan natuurlijk overwinnen. De afstand is zo’n 15 tot 20 kilometer (mits je niet verdwaald) en het is een wedstrijd met prijzengeld.

Meer details vind je hier.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

  1. L. van Os on

    Fantastisch concept, echter met een flink prijskaartje helaas.

    Hopen dat Toughest weer naar Nederland komt in de toekomst.

  2. Pingback: 35% korting op Toughest Orienteering - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X