Scoor Strong Viking tickets met korting via UNICEF

Strong Viking steunt UNICEF en heeft 250 tickets voor verschillende Strong Viking Runs beschikbaar gesteld. UNICEF verkoopt deze tickets met korting en de volledige opbrengst gaat naar het goede doel. Dus was je al aan het trainen, maar heb je nog geen tickets gekocht? Dan weet je nu waar je moet zijn!

Schrijf je in via Unicef

De verkoop is al gestart. Er zijn nog tickets beschikbaar voor de Water Edition, de Family Edition en de Brother Edition. Je korting kan oplopen tot meer dan 35%. Koop je tickets nu op www.unicef.nl/strongviking.

Meer doen?

Wil je nog meer voor kinderen doen? Laat je sponsoren voor UNICEF! Ga naar helpmee.unicef.nl/strongviking of https://helpmee.unicef.nl/familyobstaclerun2018 voor meer informatie.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X