VenloStormt komt met infographic veiligheid

Bestormers kunnen zich nog t/m zondag 3 juni inschrijven voor de 5e editie van DSV VenloStormt, maar de organisatie gaat uit van ruim 5.000 deelnemers op 9 en 10 juni 2018. Het aantal inschrijvingen is volgens verwachting, de organisatie is hier zeer tevreden over.

Harbourrun

Evaluatie 2017

Naar aanleiding van de ervaringen tijdens de editie van 2017 heeft de organisatie besloten om een aantal belangrijke wijzigingen door te voeren in het evenement. Door alle scholierenstormlopen te verplaatsen naar de zaterdag en iedereen van 16 jaar en ouder te laten starten op zondag kan de organisatie meer rust en overzicht creëren op het parcours. Om deze reden zijn ook de start en finish volledig vernieuwd.

Verbeteringen 2018

Dit jaar zijn de start en finish van DSV VenloStormt helemaal vernieuwd. Deze liggen bij elkaar op de Maasboulevard (Werf 1 in Venlo). Alleen voor MiniStorm zijn de start en finish in de uiterwaarden van de Maas tegenover Nedinsco.

Wat is er dit jaar verbeterd?

  • We zijn van 1 naar 3 startvakken gegaan met 1000m2 vrije ruimte bij de start en finish
  • Er zijn minder bestormers per serie
  • Om de 40 minuten is een pauzeserie van 5 minuten
  • Dit zorgt voor meer rust en overzicht!

Infographic VenloStormt

infographic

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X