Strongmanrun gaat 50 deelnemers begeleiden en trainen

Heb jij altijd al gedroomd om de StrongmanRun te lopen? Maar zie je er tegenop om alleen te gaan trainen of weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit je kans. Doe mee aan het Strong(wo)man-programma. Deze zomer gaat een professioneel team van trainers, 50 mannen/vrouwen begeleiden naar hun StrongmanRun doel.

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus

Er wordt een uitgebreid plan opgesteld om je in 50 dagen klaar te stomen voor jouw persoonlijke StrongmanRun doel. Je kan kiezen uit 7KM, 12KM en 21KM. Of je nu gaat voor de snelste tijd of het uitlopen van de run, maakt niet uit. Je uiteindelijke doel wordt definitief met je persoonlijke coach afgestemd. Vervolgens ga je met je eigen trainingsschema aan de slag en zijn er verschillende intervisiemomenten en gezamenlijke trainingen. 50 dagen later ben jij de strong(wo)man waar je op hoopte en verschijn je vol vertrouwen aan de start.

Meer info? Kijk hier: https://www.strongmanrun.nl/become-a-strongwoman/

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X