Gratis startbewijs als Spartan Race influencer

Wil jij een gratis ticket voor de Spartan Race? Dan kun je je nu aanmelden als influencer en loop je de Spartan Race helemaal gratis.

Harbourrun

Spartan Race zoekt influencers

Gaat er geen dag voorbij zonder dat je jouw belevenissen op social media deelt? Ben je gek op fotograferen en filmen, nieuwe dingen ontdekken en vind je niets leukers dan eindeloos met je volgers communiceren en ze te inspireren? Dan zou het zo maar kunnen zijn dat je een influencer bent en is Spartan Race Nederland op zoek naar jou.

Want op 30 juni kun jij van start gaan in onze exclusieve Sprint Influencer Heat tijdens Spartan Race Maastricht. Samen met andere influencers loop je een obstacle run van 5+ kilometer met meer dan 20 obstakels. De start is in het centrum van Maastricht en voert je naar de Sint Pietersberg en weer terug. De historische stad en de prachtige natuur in een unieke combinatie.

De starttijd van de Influencer Heat is om 13.15 uur En hoe leuk is dat om dat samen te doen met je volgers? Wordt je uitgekozen, dan krijg je niet alleen voor jezelf een startbewijs voor deze unieke Sprint, maar ook voor één van je volgers.
Daarnaast krijgen je volgers met jouw persoonlijke promocode 5% korting op de dan geldende ticketprijs en alleen met deze code kunnen ze zich aanmelden om ook in de Influencer Heat te starten. En het mooie: jij krijgt een kickback fee van 15% op ieder verkocht ticket voor Spartan Race Maastricht waarbij jouw code gebruikt is. Zo creëer je je eigen meet & greet in een unieke setting en leer je volgers en alle andere influencers écht kennen door samen te werken, af te zien en de race te overwinnen. Na afloop kunnen jullie flink opscheppen over je prestaties met je welverdiende medaille, terwijl de voetjes van de vloer gaan tijdens de After Party.

Hier vind je meer informatie.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X