Video-terugblik naar alle OCR Series seizoen 2

Dit weekend staat de tweede OCR Series World Finals op het programma. Het hele afgelopen jaar hebben lopers zich kunnen kwaliferen voor deze finale. Zowel via het EK als WK, als via de reguliere wedstrijden van de OCR Series. Hieronder een terugblik naar de afgelopen 7 wedstrijden.

Harbourrun

OCR Series Race 1

OCR Series Race 2

OCR Series Race 3

OCR Series Race 4

OCR Series Race 5

OCR Series Race 6

OCR Series Race 7

OCR Series World Finals

Wil je de finale live zien? Volg Strong Viking dan zaterdag via hun live Youtube kanaal.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X