Kick-off BECOME A STRONG(WO)MAN-programma

Gisteren was de kick-off van het BECOME A STRONG (WO)MAN-programma. Een superleuke groep van bijna 50 deelnemers, afkomstig uit het hele land, is vandaag gestart om zijn/haar persoonlijke StrongmanRun Hellendoorn doel te behalen! Dit loopt uiteen van ‘het behalen van een podium-plek’ tot aan ‘het uitlopen van de 7, 12 of 21KM’.

Harbourrun

De deelnemers ​zijn aan de slag ​gegaan ​met ​een ​team van trainers​ en ze gaan in dit programma trainen​ met ​de ​speciale Strongman​R​un Trainingsapp​. ​Daarnaast ​krijgen​ ze​ adviezen van verschillende experts over het gebruik van de juiste loop- en survival techniek, gebruik van schoenen, kleding en voeding. De komende maanden zullen de deelnemers worden begeleid en worden gevolgd om ​hun doelen te realiseren.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Become a Strong(wo)man ook in 2019 - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X