Kick-off BECOME A STRONG(WO)MAN-programma

Gisteren was de kick-off van het BECOME A STRONG (WO)MAN-programma. Een superleuke groep van bijna 50 deelnemers, afkomstig uit het hele land, is vandaag gestart om zijn/haar persoonlijke StrongmanRun Hellendoorn doel te behalen! Dit loopt uiteen van ‘het behalen van een podium-plek’ tot aan ‘het uitlopen van de 7, 12 of 21KM’.

De deelnemers ​zijn aan de slag ​gegaan ​met ​een ​team van trainers​ en ze gaan in dit programma trainen​ met ​de ​speciale Strongman​R​un Trainingsapp​. ​Daarnaast ​krijgen​ ze​ adviezen van verschillende experts over het gebruik van de juiste loop- en survival techniek, gebruik van schoenen, kleding en voeding. De komende maanden zullen de deelnemers worden begeleid en worden gevolgd om ​hun doelen te realiseren.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie op “Kick-off BECOME A STRONG(WO)MAN-programma”

  1. Pingback: Become a Strong(wo)man ook in 2019 - Obstakels.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top