Recordaantal deelnemers op Super Saturday van Mud & Water Challenge

Op zaterdag 14 juli 2018 vindt de zesde editie van obstacle run Mud & Water Challenge plaats op evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 (EVM19). De organisatie verwacht een recordaantal deelnemers super saturday. Behalve de groei van het aantal reguliere inschrijvingen is vooral het toenemende aantal van kinderen aan de Muddy Kidsrun opvallend.

Super Saturday

De deelnemers leggen een parcours van 4, 6 of 12 km af en bedwingen daarbij als echte mariniers vele hindernissen over land, door water en modder. Dit jaar zijn er maar liefst 49 obstakels per ronde om te overwinnen, waaronder het langste waterobstakel van Nederland!

Supporters kunnen over vrijwel het gehele parcours meekijken vanuit de fan zones. Hiermee is de Mud & Water Challenge een zeer populair evenement bij families, vriendengroepen, bedrijven en verenigingen.

De kaartverkoop sluit vrijdagavond 13 juli om 18:00. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, kijk voor meer informatie op mudandwaterchallenge.com

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X