Win tickets voor de Bootcamp Obstacle Run

 Wil jij tickets winnen voor de Bootcamp Obstacle Run? Laat dan hieronder weten met wie je mee wilt doen of tag hem of haar op Facebook in dit bericht.

De Bootcamp Obstacle Run

Je leest het goed: 40 obstakels. Zelfs afgetrainde hardliners zullen hier een keiharde dobber aan hebben. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de gangbare manier van overwinnen!De Bootcamp Obstacle Run is namelijk voor iedereen te doen. De één gaat voor de rauwe persoonlijke test, de ander voor de fun en ervaring. Ieder zijn uitdaging. Het is jóuw fantastische operatie!
Op zaterdag 8 en zondag 9 september vindt alweer de vijfde editie plaats. De Bootcamp Obstacle Run is een uitdagend total off-road parcours met 40 spectaculaire obstakels. Deelnemers prijzen de beleving, die wordt gevormd door de unieke zelf ontworpen obstakels, de fantastische sfeer en het prachtige gebied, Geestmerambacht in Langedijk. Dankzij de vier soorten Runs (Major / Night / Family / Teens), verschillende afstanden en keuze in moeilijkheid kan iedereen meedoen! Sport én plezier staan voorop. Het deelnemersveld bestaat dan ook uit kinderen en veteranen, vriendengroepen en gezinnen, atleten en overduidelijk notoire Netflixers. Dus kom uit je comfortzone. Daag elkaar uit, overstijg jezelf en have FUN!
Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 reacties

  1. Dit lijkt me ontzettend leuk. Nooit eerder gedaan en daarmee heeft een obstacle run een plek op mijn ‘sportbucketlist’. Ditzelfde geldt voor mijn lieve vriend Shane. Hij doet enorm zijn best weer in een gezond sport en eetritme te krijgen, maar heeft zo af en toe ook zijn downs. Dit is voor hem een goede training, maar tegelijkertijd ook leuke manier van afvallen en bewegen. I got faith in him, in us.

Leave A Reply

X
X