JBL nieuwe sponsor Strongmanrun

Het toonaangevende merk JBL heeft zich verbonden aan de Fisherman’s Friend StrongmanRun. Samen zullen beide merken zich de komende editie inzetten om de beleving bij de deelnemers en publiek nog verder te vergroten. Zo wordt er de komende jaren nog meer gedaan om de samensmelting tussen sport en muziek in een uniek Sportival bij elkaar te brengen. Niet alleen op het start- en finishterrein, maar ook zeker op de  verschillende hotspots wordt het de komende jaren voor zowel deelnemers als publiek een feestje.

Harbourrun

Eén van de producten van JBL, perfect voor de obstacle runner, is de JBL Endruance Dive! Een over-ear-hoofdtelefoon waardoor de zachte kussens binnen je oren zitten en je urenlang ongestoord kunt sporten. Met een lange batterijduur, zweetbestendigheid en perfecte comfort is het een echte aanrader! Ook om mee te zwemmen!

Een speciaal JBL – FF SMR OCR team, bestaande uit max. 10 leden, zal worden samengesteld. Runners die geselecteerd worden voor dit team, krijgen naast een gratis startbewijs ook een JBL product, die ze kunnen gebruiken in de voorbereiding en tijdens de run. Daarnaast zal in de StrongmanRun Trainingsapp wekelijks een JBL trainingsbeat en een ‘tip van de week’ worden gedeeld. Tenslotte wordt er tijdens de FF SMR,  bij de JBL Climbing Water, een live foto en video van de deelnemers gemaakt en gedeeld op zowel Social Media als in de StrongmanRun event-app.

De inschrijving voor de FF SMR sluit op vrijdag 24 augustus 2018 of eerder zodra het deelnemerslimiet is bereikt.

Meer informatie over JBL is te vinden op jbl.nl

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X