Kalender OCR Series Seizoen 3 bekend

Over een paar weken gaat het nieuwe seizoen van de OCR Series weer van start. De succesvolle competitie van Strong Viking gaat alweer het derde seizoen in. De meeste data voor 2018/2019 zijn intussen bekend, alleen de datum van de finale is nog even onder voorbehoud.

Kalender OCR Series

Dit seizoen telt wederom zeven races en een finale. De eerste race is in Belgie en het seizoen zal ook Duitsland en Nederland aandoen.

No Events on The List at This Time

OCR Series Season Pass

Wil jij het hele seizoen gaan lopen en focussen op de OCR Series? Dan kan het interessant zijn om een season pass aan te schaffen omdat het flink wat kosten kan besparen. Losse tickets en de season pass koop je hier.

Finale 2018

Wil je de finale van 2018 nog eens terugkijken? Dat kan hieronder.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
X
X