Ook marathon bij VenloStormt

Tijdens de editie van 2018 is een pilot gedaan met enkele ervaren bestormers die 5 rondes over het parcours hebben gelopen. Dit is goed bevallen! Daarom voegen we een marathon afstand toe aan DSV VenloStormt. Bestormers leggen 5 rondes af over het parcours, een totale afstand van circa 42 km. Dit onderdeel is alleen toegankelijk voor goed getrainde bestormers van 18 jaar en ouder. In totaal stormen zij over bijna 300 hindernissen. Deelname aan deze afstand kost 75 euro.

Marathon en meer

De 6e editie van DSV VenloStormt is op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2019. Op zaterdag 22 juni kun je deelnemen aan MiniStorm (2-5 jaar), ScholierenStorm 2 km (6-9 jaar), ScholierenStorm 4 km (10-15 jaar) en FamilieStorm (vanaf 6 jaar). Op zondag 23 juni kan iedereen vanaf 16 jaar deelnemen aan de 7, 9 of 18 km afstand. Voor de goed getrainde bestormer vanaf 18 jaar is er de marathon afstand van circa 42 km.

VenloStormt

DSV VenloStormt biedt een afwisselend, uitdagend en origineel parcours met veel hindernissen voor jong en oud. DSV VenloStormt draait om sámen grenzen verleggen, maar vooral sámen plezier hebben! Kijk voor meer informatie op www.venlostormt.nl.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X