OCR Series gaat breder dan alleen Strong Viking dit seizoen

Strong Viking is de bedenker van de succesvolle OCR Series. De eerste twee seizoenen van deze obstacle run competitie zitten er intussen op en seizoen drie staat voor de deur. Met dit derde seizoen zullen er ook wat wijzigingen zijn. Zo komen er nu mogelijkheden om buiten Strong Viking om te kwalificeren voor de OCR World Finals. Daarmee gaan de World Finals steeds meer lijken op een EK of WK.

Externe kwalificatieruns OCR Series

Voor het seizoen 2018/2019 kun je je nu op een extra manier kwalificeren voor de finale en het prijzengeld. Naast de OCR Series en het WK zijn er voor het eerst ook runs buiten Strong Viking om die als kwalificatie voor de finale gelden. De eerste vier runs zijn vandaag bekend gemaakt. Het gaat om;

  • Barbarian Race (Polen)
  • Inferno Run (Italie)
  • Wereworf Run (Italie)
  • FICS (Italie)

Waarschijnlijk gaan er nog extra runs toegevoegd worden. Organiseer je zelf een obstacle run? Dan kun je je run daar ook aanmelden als kwalificatierun.

Meer informatie

Meer info kun je vinden op de site van de OCR Series.

We often receive questions from international athletes if they can participate as an ELITE in the OCR Series World Finals, with a qualification ticket won at an external race (like at the OCR WC & OCR EC) The answer: YES WE DO!

If you manage to get a top-3 ranking in one of the external qualifiers below, and/or get a top-10 ranking in their season ranking, this will automatically mean that you qualify yourself as an ELITE for the OCR Series World Finals. – OCR Series

 

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie

  1. Pingback: Last minute obstacle run in de sneeuw? - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X