StrongSisterRun 2018 – WE’VE GOT THE POWER

2.000 enthousiaste StrongSisters, fantastisch weer, 2 geweldige nieuwe routes en 30 uitdagende obstakels waren afgelopen zaterdag de ingrediënten van de StrongSisterRun 2018.

Harbourrun

Strongsisterrun 2018

WE’VE GOT THE POWER was het thema van deze editie en dat hebben de dames laten zien! Er is keihard gerend en grenzen zijn verlegd! Maar de focus lag vooral op een super leuke dag. In de feestelijke sfeer op het ‘sportival-terrein’ in Nijverdal konden de deelnemers en publiek, naast de run, genieten van food & drinks, diverse leuke side events, lekkere muziek en natuurlijk van het mooie weer. De StrongSisterRun blijft een aanrader voor alle vrouwen van Nederland. Of je nu geregeld meedoet aan een obstaclerun of al jaren niet meer in de touwen bent geklommen, de StrongSisterRun zorgt voor fun, nieuwe vrienden en een bak vol zelfvertrouwen!

De parcours  van 5KM en 10KM liepen over dwars door de bossen, over de Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal. Meerdere keren werd een nat pak gehaald na de onvermijdelijke modderpoelen en schuimbaden! Op verschillende plekken waren leuke Hotspots gecreëerd met de meeste spectaculaire obstakels en vertier voor het publiek. De acht meter hoge Heutink Slide, de Eurol Dakartruck met Tim Coronel als supporter in de Diepe Zandkuil, de geweldige Univé Bandenwringer, de JBL Climbing Water in het zwembad waren enkele van de grote publiekstrekkers!

Kortom, een geweldige dag waarvoor zeker geldt: IT’S MORE THAN A RUN, IT’S A GIRLS DAY OUT!

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X