Raceverslag Wildman Run Sleen

Berry van OCR Vereniging Nederland deed mee aan de Wildman Run Sleen. Hieronder een kort verslag.

breakout run

Wilman Run Sleen

Soms kom je in het grote aanbod van obstacleruns..een verrassing tegen..zo ook gister..in Sleen..waar de Wildman Run Sleen plaats vond..waar deelgenomen zou gaan worden aan de 15 mile..na aankomst de tas ingeleverd te hebben en een korte babbel..gingen we na een korte pittige w-up van start met de 1ste ronde van 10 mile..waarna er nog een rondje van 5 mile volbracht diende te worden..het parcours zou gaan bestaan uit verhard/weilanden/bossen..als ook de nodige prutslootjes..allen voorzien..van de nodige “survival”-hindernissen..en natuurlijk bij de finish een pittig combi-obstakel..obstakels die men geheel volgens de aanwijzingen van de vele aanwezige als ook enthousiaste vrijwilligers diende uit te voeren..waarna je via een glijbaan finishte..al waar je een mooie medaille als ook een verdiend biertje in ontvangst mocht nemen!!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X