Nieuw: Tough Mudder 5K in 2019

Het Amerikaanse Tough Mudder richt zich in Europa slechts op twee landen. In tegenstelling tot Spartan Race, dat elk land aan het “veroveren” is. Daar waar je vroeger alleen een complete Tough Mudder kon lopen, kun je komend jaar ook meedoen aan de Tough Mudder Half en de nog kortere variant van 5 kilometer.

Tough Mudder 5K

Tijdens Tough Mudder NRW (niet zo ver over de grens) kun je komend jaar alle afstanden lopen. Hier de complete kalender. Lees hier onze review van dit event in 2014.

Tough mudder 5k

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X