Schrijf je op tijd in voor de Hang-On Run

Wil je in de laatste maanden van het jaar nog aan een obstacle run meedoen, dan zijn er meerdere mogelijkheden. Eentje daarvan is de Hang-On Run, een survivalrun met een obstacle run-variant.

Harbourrun

Inschrijven Hang-On Run

Wil je nog meedoen aan de Hang-On Run? Schrijf je dan op tijd in, want de inschrijvingen gaan meer dan een maand voor de run al op slot. Je hebt nog tot 20 oktober om een ticket te bestellen, daarna ben je te laat en kun je ze misschien nog vinden via de DMM Marktplaats.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X