Mud Masters komt met ticketbundels

Sinds kort hebben de edities van Mud Masters een eigen naam gekregen. Wat nieuw is, is dat je nu ook ticketbundels kunt kopen en daarmee flinke korting op de prijs kunt krijgen.

Ticketbundels

Koop nu een combinatieticket voor twee of drie Mud Masters edities in 2019 enbespaar 35% per ticket op de dagkassaprijs. Bovendien ontvang je een gratis Mud Masters hoofdband. Tickets en info vind je hier

Doe je al mee in 2019? Geen probleem! Maak jouw Mud Masters ervaring in 2019 twee keer zo spectaculair, upgrade jouw ticket naar een combinatieticket voor meerdere events en bespaar 35% op de dagkassaprijsUpgrade je ticket hier

Mud Masters Edities

Mud Masters heeft tegenwoordig ook namen voor hun edities. De editie in Haarlemmermeer is “The Pyramid Edition” en die in Biddinghuizen “The Wood & Water Edition.”

mud masters edities

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X