Mud Masters lanceert WK Touwklimmen

Op 1 en 2 februari organiseren ze bij Mud Masters, samen met hun partner Interbest, een ongekend spectaculair WK Touwklimmen: Rope Climb X. Het WK vindt plaats op twee A-locaties in Nederland en kent onder andere een onderdeel aan een 25 meter hoge billboard langs de snelweg.

Harbourrun

WK Touwklimmen

Het WK zal live worden uitgezonden en voor de winnaar ligt een dikke prijzenpot klaar. Ga voor meer informatie naar de website van Mud Masters. Daar kun je je ook aanmelden voor de speciale Rope Climb X-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over de kwalificatie en overig nieuws.

Rope Climb X 2019 from Mud Masters on Vimeo.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

  1. Pingback: Nieuw: Mud Masters Bulletproof - Obstakels.com

  2. Pingback: 5KM Urban Workout Festival is nieuwste Mud Masters Event - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X