Covebo naamsponsor FamilieStorm

Covebo heeft zich voor twee jaar als naamsponsor aan FamilieStorm verbonden. FamilieStorm is een onderdeel van DSV VenloStormt waarbij kinderen vanaf 6 jaar samen met hun ouders kunnen stormen over een parcours van 4 km.

Familiestorm

Covebo – dat met name actief is in de bouw, techniek, productie en logistiek – is uitgegroeid tot het elfde uitzendbureau van Nederland qua grootte. Covebo heeft 8 vestigingen in Noord-Limburg voor lokaal en internationaal geworven personeel

“Ons motto is ‘Fit for the future’. Dat sluit heel goed aan bij de visie van DSV VenloStormt waarbij kameraadschap, jezelf overwinnen en het onmogelijke mogelijk maken centraal staan. Met deze samenwerking onderstrepen we onze visie. Door naamsponsor te worden van FamilieStorm kunnen we letterlijk laten zien waar “fit for the future” voor staat, “ zegt Roy Bouten, procesmanager van Covebo Uitzendgroep.

Dennis Meens, voorzitter van DSV VenloStormt zegt: “Covebo realiseerde met ons al de populaire hindernis Roterende Kubussen. We zijn heel blij dat we de samenwerking verder kunnen intensiveren met Covebo FamilieStorm. Mede door de steun van Covebo kan DSV VenloStormt verder groeien.”

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X