Inschrijvingen EK 2019 geopend

Morgen gaan de inschrijvingen voor het WK 2019 live. Het EK is een dagje eerder en heeft vanaf nu hun inschrijvingen online staan.

EK 2019

Het EK 2019 zal plaatsvinden van 27 t/m 30 juni 2019 in Polen. Veel meer informatie is er nog niet beschikbaar. Dus of er die vierde dag ook een activiteit is, is nog onbekend. Ze werken nog aan een website en rulebook en op dit moment is het enige dat je kunt doen jezelf inschrijven. Tip, de nieuwe website is http://www.ocrec2019.com/

Kosten EK 2019

Inschrijven voor de elite standard course kost je 169 euro. Er lijken maar een beperkt aantal plekken beschikbaar te zijn in elk startvak. Zo zijn er voor bepaalde age groups maar 20 plekken beschikbaar. Waarschijnlijk is dit gedaan op basis van het aantal deelnemers in 2018.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X