Strong Viking stapt in de trail runs

Altijd al eens een Strong Viking willen lopen, maar geen zin in obstakels? We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar begin 2019 kan het echt. 7, 13, 9 of 42 kilometer, maar dan zonder hindernissen bij de eerste Strong Viking Trail Run.

Strong Viking Trail Run

NIEUW: De Strong Viking Trail Run 2019! Het ideale doel om fit te blijven tijdens de winterperiode, om jouw goede voornemens kracht bij te zetten en dé optimale voorbereiding voor het nieuwe obstacle run seizoen.

Op zaterdag 09 februari is het zover, dan vindt de nieuwe Strong Viking Trail Run plaats in het prachtige natuurgebied de Staatsbossen in Sint Anthonis. De Trail Run is een offroad hardloopevent met tijdsregistratie, in een bosrijk gebied met daarnaast onder andere heide en zandverstuivingen.

Je kunt kiezen uit de afstanden 7km, 13km, 19km en/of 42km, waarbij je op smalle paden (trails) alleen natuurlijke hindernissen kan tegenkomen zoals beekjes, boomstammen, heuvels etc. Het is het ideale doel om fit te blijven tijdens de winterperiode, om jouw goede voornemens kracht bij te zetten en dé optimale voorbereiding voor het nieuwe obstacle run seizoen.

Voor de fanatieke (wedstrijd)lopers is er de mogelijkheid om in het Advanced startvak in te schrijven waarbij een eind ranking wordt gepubliceerd. De rest van de startvakken heeft een recreatief karakter waarbij de eindtijden na afloop individueel worden toegestuurd.

Zijn jij en je vrienden klaar om het seizoen samen met ons te openen tijdens de allereerste Strong Viking Trail Run? Voor elke deelnemer doneren we €1,- aan Staatsbosbeheer. De start/finish van het event vindt plaats op recreatiegebied De Bergen in Wanroij. – Strong Viking

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 reacties

  1. Pingback: Helix nieuwste obstakel Spartan Race - Obstakels.com

  2. Pingback: Trailruns nieuwe instapmodel obstacle runs? - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X