Capsize eerste nieuwe Mud Masters 2019 hindernis

Nu het seizoen voorbij is wordt het tijd om aan 2019 te denken. Jij denkt aan welke runs je wilt gaan lopen. Organisaties denken aan welke hindernissen ze toe kunnen voegen aan hun evenementen. Evenals vorig jaar maakt Mud Masters weer elke twee weken een nieuw obstakel bekend. We beginnen vandaag met de eerste, Capsize.

Capsize

De eerste hindernis gaat Capsize heten. Iets wat we in Nederland nog niet eerder gezien hebben. Het is een hindernis waar teamwork belangrijk zal zijn. Een perfecte hindernis voor Mud Masters dus. De eerste editie van Mud Masters is de 25e editie in hun bestaan. Inschrijven (met vroegboekkorting) kan via MudMasters.nl.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

X
X