Goedkoop meedoen aan een obstacle run

Er wordt wel eens geklaagd dat obstacle runs duur zijn. Waarom dat zo is leggen we hier uit. Wil je nou toch meedoen aan een obstacle run zonder heel veel geld uit te geven? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om goedkoop of gratis mee te doen.

Goedkoop meedoen

  • Early bird korting: Veel organisaties belonen vroege inschrijvingen. Dat kan soms toch wel 20 euro korting opleveren. Schrijf je dus op tijd in als je zeker weet dat je mee wilt gaan doen.
  • Kortingscode: Voor een aantal kun je online kortingscodes vinden voor 5 tot 10 euro korting. Ook acties als twee tickets tegelijk met korting kopen of een jaarkaart zijn bij een aantal runs een optie.
  • Feestdagen acties: Veel evenementen hebben rond bepaalde feestdagen altijd kortingsacties (vaderdag, moederdag, valentijnsdag en andere feestdagen)
  • Winnen: Op Facebook komen regelmatig winacties voorbij om gratis tickets te winnen.
  • Kleiner evenement: kies eens voor een wat kleiner evenement. De hindernissen zijn soms iets minder spectaculair, maar als je met een leuke groep bent heb je nog steeds een hele leuke (en betaalbare) dag.
  • Word vrijwilliger: als je een dag vrijwilliger bent krijg je meestal een gratis startbewijs als compensatie.
  • Koop een ticket over: Zoek op Facebook op de groep “DMM Marktplaats.” Daar vind je vaak tickets van deelnemers die geblesseerd geraakt zijn of om een andere reden niet kunnen. Last minute kun je daar voor een mooie prijs vaak nog startbewijzen vinden.
Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X