Langste monkey bars bij Mud Masters?

Mud Masters heeft zojuist hun tweede nieuwe hindernis voor 2019 bekend gemaakt. Hij heet “Neverending Monkey Bars” en de hindernis is zoals de naam al doet vermoeden een hele lange serie monkey bars. Hoe lang maken ze later bekend. Of het record van langste monkeybars ter wereld hiermee naar Nederland komt weten we dus pas in 2019.

Het huidige record monkey bars

Het huidige officiële record staat op naam van Rat Race Dirty Weekend volgens de website van Guinness World Records. De bijna 140 meter is door een aantal Nederlanders helemaal gehaald in 2016.

The longest monkey bars are 136.78 m (448 ft 9 in) long, achieved by Rat Race Events Ltd (UK) as measured at Burghley House, Stamford, UK, on 7 May 2016.

The monkeybars were constructed as part of the Rat Race Dirty Weekend assault course event. They were 2.3 m (7 ft 6 in) high and made of scaffolding towers and aluminium supertruss. – Guinness World Records

Tijd om te gaan trainen dus!

monkey bars

 

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X