Tot de Nek in de Drek binnen 14 uur uitverkocht

In 2016 waren ze tijdens de Obstakels.com Awards de nieuwkomer van het jaar. In 2017 en 2018 schreven we een lovend verslag over deze run in het oosten van het land. We hebben het natuurlijk over Tot de Nek in de Drek. Gisteren gingen de inschrijvingen voor de editie van 2019 open… en weer dicht.

Harbourrun

Tot de Nek in de Drek

Wilde je dit jaar eindelijk meedoen aan Tot de Nek in de Drek? Dan hoop ik dat je gisteren achter je computer zat, want binnen 14 uur waren alle 6.750 startbewijzen verkocht. Dat liet de organisatie via onderstaand bericht weten op Facebook.

WE ZIJN KATS UITVERKOCHT!!!!!!!!! Zijn jullie helemaal gek geworden…binnen 14 uur alle 6750 !!!!! tickets verkocht…Coldplay doet ons dat niet eens na….. Steven Pig houdt trouwens van Rammstein. Wat geweldig, we zijn sprakeloos…..dank aan iedereen die ons een warm hart toedraagt. Trots zijn we op Vriezenveen/Gemeente Twenterand en haar inwoners en alle vrijwilligers/sponsors en iedereen die altijd voor ons klaar staat, ze hebben ons altijd gesteund. Wat een promotie voor ons mooie dorp de Gemeente Twenterand en ons mooie Twente! We zullen de komende tijd de mails, app’s, de messenger berichten proberen te beantwoorden…..heb geduld aub. Steven Pig loves you all! – Tot de Nek in de Drek

Op dit soort cijfers zal menig obstacle run jaloers  zijn. Heb je nou geen ticket en wil je toch een evenement van deze organisatie lopen? Kies dan voor hun winter-variant: Steven Pig’s Santa Run. Je kunt ook onze DMM Marktplaats in de gaten houden. En kijk ook zeker even de aftermovie van afgelopen jaar hieronder!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X