Spartan WK toch gewoon weer in Tahoe

De afgelopen weken leek het erop dat er een nieuwe locatie zou komen voor het Spartan WK. Via een video kondigde Spartan aan dat het Ultra WK, Trifecta WK en “normale” WK allemaal op een vette nieuwe locatie zou zijn.

Harbourrun

Locatie Spartan WK

Zo’n beetje de complete wereld kwam voorbij in onderstaande video. We waren dus erg benieuwd waar het zou zijn. Heel even was er de hoop dat ook dit WK naar Europa zou komen. Dan zouden er veel meer Nederlanders en Belgen aan de start kunnen staan.

Intussen is de locatie voor het WK bekend gemaakt. Het is voor de vierde keer “gewoon” weer in Tahoe in de Verenigde Staten. De locatie van het Trifecta WK en Ultra WK zijn nog niet bekend.

 

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X