Helix nieuwste obstakel Spartan Race

Spartan Race staat niet bekend als organisatie met veel nieuwe hindernissen. Elk jaar innoveren ze wel een beetje, maar het is geen Strong Viking, Mud Masters of Tough Mudder betreft nieuwe hindernissen. Toch hebben ze intussen hun eerste nieuwe hindernis voor 2019 bekend gemaakt, Helix.

Helix

In de video hieronder zie je de presentatie van de nieuwe hindernis voor het komende seizoen. Het lijkt wel wat op bestaande hindernissen en de reacties onder het bericht zijn niet bijzonder positief te noemen.

Wil je zelf meedoen aan een Spartan Race? Kijk dan op onze kalender. Je kunt je direct inschrijven via Spartanrace.nl.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X