Nieuw: Mud Masters Bulletproof

Na het WK Touwklimmen (Rope Climb X Open World Cup) komt Mud Masters nog met iets nieuws voor 2019; Mud Masters Bulletproof.

Mud Masters Bulletproof

Mud Masters Bulletproof is de mogelijkheid om de 18 kilometer Alfa (wedstrijdvak) of de Mud Masters Marathon te lopen met een gewichtsvest. Voor mannen is dat met een gewichtsvest van 10 kilo. Voor vrouwen een gewichtsvest van 7 kilo. Ga dus snel trainen met je eigen gewichtsvest of bestel hem hier. Voorlopig kan dat alleen tijdens de editie op 13 april in de Haarlemmermeer.

Inschrijven voor Mud Masters Bulletproof kan via deze link.

mud masters bulletproof

Mud Masters

Zelf meedoen aan een andere editie van Mud Masters? Van 6 kilometer tot marathon en ook voor de kleinste Mud Masters. Bekijk onze hier de Mud Masters Kalender of kies een ander evenement op onze complete kalender.

Je ontsnapt op ons fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor één dag de actieheld die je altijd al hebt willen zijn.

Door de verschillende afstanden van 6, 12, 18 en 42 kilometer is het voor velen een realistische uitdaging. Bij Mud Masters draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt. En als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finishbiertje. Work hard, play hard! – Mud Masters

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

X
X