Eerste twee medailles Strong Viking bekend

Vroeger kwam je over de finish en kreeg je een biertje en een finishershirt. Medailles waren er nog niet. Tijdens onze eerste Mud Masters Marathon, Iron Viking en Mud Masters 24H waren er ook nog geen medailles. Gelukkig begon dat daarna langzaam te veranderen. Tegenwoordig zien we juist steeds grotere medailles voorbij komen. Strong Viking gaat zelfs zo ver dat ze wekelijks een nieuwe medaille bekend maken. De eerste twee staan intussen online.

Medaille 1: Viking

viking medaille

Deze medaille verdien je door twee runs van minimaal 7 kilometer (Lightning) te lopen.

Medaille 2: Varjagen

varjagen medaille

Deze medaille verdien je door vier runs te lopen, waarvan twee minimaal 13 kilometer (Warrior) zijn.

Medaille 3, 4 en 5

De medailles Berserker, Iron en Ultra worden later bekend gemaakt. Heb je jouw planning voor Strong Viking al compleet? Bekijk hier onze Strong Viking Kalender met alle Mud, Brother, Water, Hills en andere edities van Strong Viking in Nederland, Belgie en Duitsland.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X