winterhell

Begin 2019 met Winterhell

Op Facebook zagen we al flink wat foto’s van een van de koudste runs van het jaar voorbij komen. We hebben het natuurlijk over Getting Tough The Race. Een mooie Duitse run om het jaar mee af te sluiten. Wil je het jaar nou ook weer goed beginnen in Duitsland? Dan staat op 26 januari de tweede editie van Winterhell weer op het programma.

Winterhell

Afgelopen jaar was de eerste editie van Winterhell. Frenky was erbij voor deze uitdaging en schreef een mooi verslag. De organisatie heeft voor dit jaar nog wat verbeterpunten doorgevoerd. Zo zijn er nieuwe hindernissen, een nieuw parcours en nieuwe formats.

Winterhell 2 is wederom op de Nürburgring in Duitsland op 26 januari 2019. Inschrijven kan via deze link.

Onderweg was de verzorging goed geregeld met warme thee, water, bananen en cake. Na in totaal 19 obstakels aangekomen bij de eindhindernis; De Olympus. Een reusachtige quarterpipe van 9 meter hoog!! Daar eenmaal aangekomen even een tactiek bedacht en toen een volle sprint in de richting van de Ramp…. En een ramp dat werd het;) Vlak voor de ramp lag ik op de grond door een stuk ijs.. But i’m still alive!! #alwaysgiveitatry. – Review Frenky

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top