Alle 2019 Strong Viking medailles

Intussen zijn alle vijf de Strong Viking medailles van 2019 bekend. Hieronder zetten we ze allemaal even op rijtje. Hoeveel ga jij er scoren in 2019?

Medaille 1: Viking

viking medaille

Deze medaille verdien je door twee runs van minimaal 7 kilometer (Lightning) te lopen.

Medaille 2: Varjagen

varjagen medaille

Deze medaille verdien je door vier runs te lopen, waarvan twee minimaal 13 kilometer (Warrior) zijn.

Medaille 3: Berserker

berserker medaille strong viking

Deze Berserker medaille kun je verdienen als je in totaal zes Strong Vikings uitloopt, waarvan minimaal vier keer keer de Beast (19 km.)

Medaille 4:

iron viking medaille

Finish je in 2019 een Iron Viking? Dan mag je deze medaille mee naar huis nemen.

Medaille 5: Ultra Viking

En dan de medaille die je het minst makkelijk cadeau krijgt. De Ultra Viking medaille. Deze kun je maar op 1 datum behalen in Duitsland tijdens de Ultra Viking van 60 kilometer.

Strong Viking Medailles 2019

Dat zijn ze. De vijf Strong Viking medailles voor 2019. Succes met het behalen van deze medailles. Heb je jouw planning voor Strong Viking al compleet? Bekijk hier onze Strong Viking Kalender met alle Mud, Brother, Water, Hills en andere edities van Strong Viking in Nederland, Belgie en Duitsland.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

4 reacties

 1. Michaël Goossens on

  Zijn de vereisten voor de medailles gewijzigd? Op de officiele Strong Viking website staat bijvoorbeeld dat voor de Beserker medaille er slechts twee beast runs (19km) nodig zijn, twee warrior runs (13km) en nog twee andere. Dit in tegenstelling tot de vier 19km runs vorig jaar?

   • Michaël Goossens on

    Officiele communicatie van Strong Viking:

    Beste Michaël,

    De regels zijn inderdaad iets versoepeld. Het benodigde aantal runs is gelijk gebleven: voor de Viking medaille dient men nog steeds twee runs te voltooien, voor de Varjagen vier en voor de Berserker zes.

    Het benodigde aantal km’s is echter naar beneden bijgesteld. Je màg natuurlijk wel altijd meer lopen 😊! Dus ook met 6x Beast ontvang je de Berserker medaille.

    Met vriendelijke groet,

 2. Pingback: Nog meer bovenlichaam bij Strong Viking - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X