kalender spartacus series 2019

Kalender Spartacus Series 2019 bekend

En daar is hij dan. De Kalender Spartacus Series 2019 is bekend. Na de Spartacus Run en Breakout Run zijn nu ook de andere evenementen bekend. En er zit wat opvallend nieuws bij.

Vijf evenementen

Er zullen komend jaar slechts vijf evenementen zijn in de Spartacus Series. Ook de namen zijn anders dan voorheen. Zo is er geen “Race Against Nature” of “Neptunus Run” meer in 2019. Bijna alle evenementen krijgen een thema. Dit is ook hoe Strong Viking al jaren werkt met hun Hills, Brother, Water en andere edities. Alleen de Breakout Run behoud hun bestaande naam.

Kalender Spartacus Series 2019
Kalender Spartacus Series 2019

Kalender Spartacus Series 2019

[add_eventon_list number_of_months=”14″ event_count=”100″ etop_month=”yes” exp_so=”yes” ux_val=”4″ event_organizer=”1325″  hide_empty_months=”yes”]

Spartacus Hero

Wil je graag aan alle edities meedoen? Dan is de Spartacus Hero iets voor jou.

De leukste en meest spectaculaire (natuurlijke) hindernissen overwinnen, dát is het doel van de Spartacus events. Hindernissen waarbij je elkaars hulp kunt gebruiken. Finish je, dan ben je Spartacus. Finish je in alle events van de Spartacus Series in 2019, dan ben je onze Spartacus Hero.

Dat belonen we in 2019 met:

  • Een fantastisch Spartacus cadeau
  • De unieke Spartacus Hero 2019 medaille na de finish van het laatste Spartacus event
  • Korting op deelname aan de 5 Spartacus-events

Opgelet! Dit kan enkel als je inschrijft met de Spartacus Pass. De Spartacus Pass kost 220 euro.

Naast de reeds aangekondigde events (waarvan we de datums en locaties binnenkort bekend maken) werken we trouwens nog aan een leuk extraatje (nu ja, leuk…). Datum en locatie daarvan volgen nog. Met je Spartacus Pass, die je nu al koopt, krijg je ook voor dit event een mooie korting. – Spartacus Series

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top