Obstacle Run Kalender 2019

Zojuist hebben we de Holy Hill Obstacle Run 2019 op de kalender gezet. Daarmee staan er alweer meer dan 60 evenementen op de kalender voor 2019. Afgelopen jaar stonden er bijna 300 op de kalender, dus we hebben er nog een aantal te gaan. Ken je er eentje die ontbreekt op de obstacle run kalender 2019? Laat het ons weten!

Harbourrun

Obstacle Run Kalender 2019

Langzaam komen de eerste obstacle run en mud run evenementen voor 2019 weer online. Nog niet elke organisatie heeft zijn kalender voor 2019 helemaal op orde. Zo wachten we nog op de meeste runs van de Spartacus Series. De complete kalender met definitieve data kun je hier vinden. Mis je nou een evenement? Voeg hem dan hieronder toe.

Evenement toevoegen

Voeg evenement toe

 

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X