Strong Viking Development Lab Sneak Peek

Strong Viking Development Lab Sneak Peek

De afgelopen weken konden we al vijf van de tien nieuwe hindernissen van Mud Masters tonen. Binnenkort gaan we ook los met de nieuwe hindernissen van Strong Viking. Het worden er maar liefst 16 voor komend seizoen. Ontwikkeld in hun eigen Strong Viking Development Lab.

Strong Viking Development Lab Sneak Peek

Hieronder al een sneak peek van uit het Strong Viking Development Lab. Je ziet een aantal doorontwikkelde hindernissen, wat hindernissen die geïnspireerd zijn op WK-hindernissen en wat compleet nieuwe dingen. Begin 2019 zullen ze stuk voor stuk naar buiten gebracht worden.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie op “Strong Viking Development Lab Sneak Peek”

  1. Pingback: Jarn Fynf en Tree Hug nieuwste Strong Viking obstakels - Obstakels.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X