Strong Viking Development Lab Sneak Peek

De afgelopen weken konden we al vijf van de tien nieuwe hindernissen van Mud Masters tonen. Binnenkort gaan we ook los met de nieuwe hindernissen van Strong Viking. Het worden er maar liefst 16 voor komend seizoen. Ontwikkeld in hun eigen Strong Viking Development Lab.

Harbourrun

Strong Viking Development Lab Sneak Peek

Hieronder al een sneak peek van uit het Strong Viking Development Lab. Je ziet een aantal doorontwikkelde hindernissen, wat hindernissen die geïnspireerd zijn op WK-hindernissen en wat compleet nieuwe dingen. Begin 2019 zullen ze stuk voor stuk naar buiten gebracht worden.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Jarn Fynf en Tree Hug nieuwste Strong Viking obstakels - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X