obstakels awards

Finalisten Obstakels.com Awards en toch een party

Vorige maand hebben jullie allemaal jullie favoriete obstacle run, trainingslocatie, hindernis en meer kunnen doorgeven. Er zijn heel veel inzendingen, maar een aantal staken er bovenuit. Van alle categorieën hebben we de drie waarop het meeste gestemd is genomen. Deze finalisten bepalen de top 3 van 2018. De eerste 10 dagen van het nieuwe jaar kun je nog stemmen om te bepalen wat de definitieve top 3 van 2018 gaat worden. Op 16 februari hebben we de feestelijke uitreiking.

Obstakels.com Awards Party

We gaan de Awards dit jaar weer in levende lijve uitreiken. Niet met een statig gala, maar gewoon een ouderwets feest. We hebben tijdens de Mudstacle Awards even kunnen oefenen, dus dat moet helemaal goedkomen. Tickets bestel je hier via OCR Promotions.

  • Datum: 16 februari 2019
  • Tijdstip: 20.30 uur – 01.00 uur
  • Locatie: Hotel van der Valk Zaltbommel

Stem op de finalisten

Het stemmen is gesloten.

War Race
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 gedachtes op “Finalisten Obstakels.com Awards en toch een party”

  1. Pingback: Stem nu op de beste obstacle runs van 2018 - Obstakels.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X